Om

OM SITET: Her på kanonkvinder er jeg i færd med at lave en kanon over kvinder, som jeg synes er kanon. Kvinder som vi skal kende, mindes om og aldrig glemme. Du kan læse om kvinder af enhver slags både de politisk korrekte, de skøre, de frække og de super seje, kloge, dejlige kvinder, som denne verden er fuld af. Nogle lever stadig, og andre er for længst døde og borte. De fleste er virkelige, mens andre er fiktive.

Af og til vil jeg give min mening til kende om, hvordan jeg synes, det er at være kvinde i verden, ligesom jeg vil kommentere spørgsmål om kvinder, som tages op i medierne.

Jeg vil også invitere andre kvinder til at fortælle om kvinder, der betyder noget for dem og til at sige deres mening om emner, der vedrører kvinder og kvindespørgsmål.

Du kan også finde forskellige tips og tricks, som gøre det nemmere, sjovere og mere interessant at være kvinde.

OM MIG: Jeg hedder Lisa Nissen og er skolelærer af uddannelse. Jeg vil sikkert score højt i en feminist-test. Jeg elsker duften af nyslået græs og vasketøj, der har hængt ude. Skoven kan gøre mig lykkelig, og det kan ærteblomster og et veldrejet stykke musik også. Jeg kan blive rasende over hen- synsløshed, undertrykkelse og uretfærdighed.  I bund og grund er jeg nok en socialistisk økotripper.